söndag 17 mars 2013

Strömavbrott


I fredags var jag först hos mormor och morfar och klippte dem hjälpte dem med lite småsaker i utbyte mot en go lunch ;) Åkte sedan hem till Jennie och barnen och fikade och lekte "krokodiler på golvet"! Mycket läskig lek... ;)

Åt kvällsmat med Sandra på Utposten (då killarna var i Köpenhamn och käkade på någon fin restaurang) och kröp ner i sängen kl 22.00 och kollade en dokumentär om MÅNEN :)


Sen var det ju lördag, och då blev det frukost med en väninna på stan, följt av en sväng i butikerna! 

Sen fick jag ett litet städryck hemma, slängde igång en maskin tvätt, bytte mattorna (så nu är Zebramattan i storarummet igen) och så dammsuga hela lägenheten! POFF sa det och så gick strömmen i halva lägenheten...


Lördag kl 14.30 och strömavbrott (som inte gick att åtgärda från vår lägenhet)
Ringde hyresvärd, fastighetsskötare, SOS nummer OCH fastighetsägare utan resultat!
Sos sa att dem hade STARKA direktiv om att endast åka ut vid TOTALT strömavbrott och då vi inte hade det kom dem inte alls...-Det får ni ta med hyresvärden på Måndag!
AMEN ALLVAR!! Tvätten hinner ju ruttna i maskinen tills dess!!

Ut med tvätten ner i badkaret och spola på varmt vatten för att sen vrida ur allt och hänga upp på tvättställningen SKITIG!
Primus hade dessutom kräkts på en duk som blandat sig i sörjan så ja...det luktade ju inte hallon om man säger så!!

DÅ kl 20.15 ringer fastighetsskötaren och skyndar sig sen hit för att dra igång strömmen i källaren igen!

PUH!!!


Emma och Jenny kom över med Thaimat och sen kollade vi Beyonce 2010 konsert på tv:n och kom fram till att JAG MÅSTE HA EN BILJETT!!! ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar